VCCN arrangerte kjøring på Gardermoen Raceway for siste gang i 2016, denne gangen på ny bane, den 17. september. På grunn av ombygning og opussing av dragracebanen fikk vi ikke bruke det gamle området i enden av stripa, men i depotet ved startgropa til den nye dragracebanen. Området er ikke like langt, og med litt utfordrende utforming, men etter litt tenking fikk vi lagd en morsom trasé både førere og tilskuere virket godt fornøyd med. Sannsynligvis får vi et større område neste år i forbindelse med videre utbyggig av banen.

Lesere står fritt til å dele bilder på internett så lenge vannmerke/logo består på bildet.
All bruk hvor vannmerke/logo er klippet bort, endret eller på andre måter redigert bort er å anse som brudd på åndsverkloven og blir priset deretter.
Dersom du ønsker bilder i høyoppløselig format uten vannmerke/logo – ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *