En gjeng fra VCCN dro til Hebbes Racing, mellom Sigdal og Eggedal i Buskerud, lørdag 11. februar 2017. Dette var ikke et eksklusivt VCCN-arrangement, derfor kan en del andre merker og modeller sees på banen, men selskap er bare hyggelig, og det hadde uansett blitt litt tomt på fem kilometer isbane med kun Volvo som kjørende. Været var strålende hele dagen, med ganske perfekte forhold, og de fleste virket godt forberedt med mat, klær og godt humør. De fleste opplevde å snurre flere ganger på banen, men med mye nysnø på isen var brøytekantene ganske tilgivende, og de helt store skadene på biler var det ikke mange av. Selv om en 240 med uspesifisert fører mistet litt plastikk og en Audi ikke fikk start, hadde de fleste det veldig trivelig, og var enige om at dette må gjøres flere ganger.

Lesere står fritt til å dele bilder på internett så lenge vannmerke/logo består på bildet.
All bruk hvor vannmerke/logo er klippet bort, endret eller på andre måter redigert bort er å anse som brudd på åndsverkloven og blir priset deretter.
Dersom du ønsker bilder i høyoppløselig format uten vannmerke/logo – ta kontakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *